Hvem er jeg?

Hei til dere som velger å lese min blogg

 Jeg er ei jente på 20 år, kommer fra Stavanger, bor opprinnelig på  Sola, men er for øyeblikket i Texas. Her trener jeg reininghester for Tell Edgmon Performance Horses. Her skal jeg være til desember. Hjemme har jeg en kjæreste, venner, familie og to fantastiske hunder som jeg gleder meg masse til å se igjen.

Jeg har nå bestemte meg for å starte en blogg, noe jeg egentlig lenge har tenkt på. Jeg elsker å skrive, noe jeg har gjort siden jeg var liten og jeg føler jeg har mye å fortelle dere. Jeg forventer ingen lesere så lenge jeg har en plass å skrive akkurat det jeg vil så har jeg nådd mitt mål. Jeg oppretter denne bloggen for at jeg skal kunne skrive om mine problemer, noe noen sikkert synes er for personlig, men ærlig så bryr jeg meg ikke så mye. Bloggen er der for dem som finner det interessant å lese og som kanskje sliter med samme problemer som meg.

Jeg har for øyeblikket ingen konkret plan for min blogg annet annet enn at jeg kommer til å lage innlegg når jeg føler jeg har noe på hjerte, som er nok så ofte. Flere av innleggene kommer sikkert til å være litt rotete da jeg sliter med å forklare meg når jeg har så mange tanker og så mye å si på en gang.

Jeg har i lang tid slitt med angst uten at jeg har vist det, nå i en alder av 20 år begynner jeg endelig å forstå hvorfor jeg er som jeg er. Jeg har angst. Dette vil jeg gjerne fortelle mer om i ett eget innlegg som kommer fortløpende

please don’t judge me!

Én kommentar til «Hvem er jeg?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.